Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΣΥΓΚΛΙΝΟ

ΥΛΙΚΑ
• 6 ΑΥΓΑ
• ΑΛΑΤΙ και ΠΙΠΕΡΙ
• 5 κουταλιές ελαιόλαδο
• 1 κουταλάκι KNORR AROMAT
• 250 γρ. ΣΥΓΚΛΙΝΟ
• 1 κουταλιά ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΣ ΖΩΜΟΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ KNORR
Εκτέλεση:
1.Κόβετε σε σύγγλινο σε μικρά κομμάτια, το βάζετε στο τηγάνι και το σωτάρετε ελαφρά σε μέτρια φωτιά με 2 κουταλιές ελαιόλαδο. Χτυπάτε σε μπωλ τα αυγά με τον ζωμό λαχανικών KNORR και το KNORR Aromat και πιπέρι. Προσθέτετε στο τηγάνι με το σύγγλινο το υπόλοιπο λάδι, ρίχνετε τα αυγά και ψήνετε την ομελέτα. Τη γυρίζετε προσεχτικά να ψηθεί και από την άλλη πλευρά. Τη γυρίζετε προσεχτικά να ψηθεί και από την άλλη πλευρά. Σερβίρετε αμέσως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου