Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

ΜΟΧΑΡΙΣΙΑ ΡΟΛΑ ΜΕ ΑΡΑΚΑ

ΥΛΙΚΑ
6 φέτες σνίτσελ μοσχαρίσιο
1 συσκευασία αρακά extra fine 400 γρ
200 γρ. μανιτάρια φέτες
100 γρ. τριμμένο κεφαλοτύρι
1 φλιτζάνι του τσαγιού κρέμα γάλακτος
1/2 ποτήρι του νερού ελαιόλαδο
1/2 ποτήρι του νερού λευκό κρασί
αλάτι - πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα μετρίου μεγέθους σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με το ελαιόλαδο και τα μανιτάρια για 5 περίπου λεπτά. Ρίχνουμε τον αρακά και σοτάρουμε για άλλα 5 περίπου λεπτά. Χαμηλώνουμε την ένταση της εστία ς στο 1/3, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το κεφαλοτύρι, ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε για 10 περίπου λεπτά. Αμέσως μετα αλατοπιπερώνουμε τα σνίτσελ, τα γεμίζουμε με το μίγμα, τα τυλίγουμε σε ρολά και τα κλείνουμε με μια οδονογλυφίδα. Τα τοποθετούμε σε αντικολλητικό τηγάνι, τα ροδίζουμε και τα σβήνουμε με το κρασί. Τέλος, τοποθετούμε τα ρολά σε ένα βουτυρομένο ταψί και τα αφήνουμε να ψηθούν σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 35 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου