Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2010

ΠΟΥΤΙΓΚΑ ΔΙΠΛΟΦΟΥΡΝΙΣΤΗ

ΥΛΙΚΑ


150 ΓΡ. ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΑΓΡΙΟΚΕΡΑΣΟ
570ml ΓΑΛΑ
1 Κ.Σ ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
110 ΓΡ. ΨΙΧΑ ΑΣΠΡΟΥ ΨΩΜΙΟΥ
110 ΓΡ. ΚΑΣΤΑΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΛΕΜΟΝΙ ΣΕ ΞΥΣΜΑ
3 ΜΕΓΑΛΑ ΑΥΓΑ
ΛΙΓΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΑΜΕΙΚΑ ΜΠΟΛΑΚΙΑ



ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΒΑΖΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΖΑΧΑΡΗ. ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟ ΞΥΣΜΑ, ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ. ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ. ΧΩΡΙΖΩ ΤΑ ΑΥΓΑ, ΡΙΧΝΩ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ. ΜΟΙΡΑΖΩ ΣΕ ΜΠΟΛΑΚΙΑ. ΨΗΝΩ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 25 ΛΕΠΤΑ. ΛΙΩΝΩ ΤΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ. ΤΗ ΜΟΙΡΑΖΩ ΣΤΑ ΜΠΟΛΑΚΙΑ. ΧΤΥΠΑΩ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΣΕ ΣΦΙΧΤΗ ΜΑΡΕΓΚΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΩ ΣΤΑ ΜΠΟΛΑΚΙΑ.
ΠΑΣΠΑΛΙΖΩ ΛΙΓΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΨΗΝΩ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου